Cum le dă Iulia Vântur peste nas celor care cred că a devenit celebră pe spatele lui Salman Khan

21 decembrie 2016 15:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Vântur nu este vedetă doar la noi în ţară, ci a cucerit şi India şi nu de ieri sau de azi, ci de un an. Cântă şi dansează, iar recent a dat o "probă" de voce live, fiind invitată într-un studio de radio. Noul videoclip în care vedeta Pro Tv demonstrează că poate să cânte fără emoţii vine la o zi distanţă după ce blonda a fost pusă la colţ că ar fi fost promovată în India pentru că este iubita lui Salman Khan.

De aproape o lună de când s-a întors în India, Iulia Vântur are treabă multă. Blonda nu stă degeaba. A înregistrat o piesă cu un prieten al statului de la Boolywood şi a onorat deja o primă invitaţie pentru a promova melodia la un post local. A intrat în studio fără emoţii, căci doar e obişnuită cu emisiile şi cu transmisiuniile live şi a cântat refrenul fără cusur. Blonda a publicat apoi acest scurt clip video pe pagina ei de Instagram demonstrându-le că are calităţi vocale celor care o critică.

Iulia Vântur a avut una dintre primele reprezentanții de anvergură în India, în cadrul decernării premiilor Sansui Stardust Awards 2016. Deși pentru vedeta noastră experiența a fost una deosebită,ea a fost taxată dur pe rețelele sociale. "E plătită pe scenă pentru talentul ei la pat”, "Dacă ai prieten pe oricine în industria asta, wow, poți fi vedetă. Dacă ești o femeie care se culcă cu orice superstar sau regizor, sau chiar și cu cameramanul – vei fi o eroină”, "A întrecut limita. Cine naiba este ea să danseze acoolo. Sunt atât de mulți oameni care merită să facă asta”, "M-am uitat de mai multe ori la acest video doar ca să râd de ea”, au fost câteva dintre comentariile pe care sigur Iulia Vântur nu le-a "digerat" .

Mai multe