Cum le răspunde Delia celor care o acuză de gesturi vulgare

3 noiembrie 2016 12:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

De cel puțin doi ani de zile Delia domină topurile muzicale românești . aproape tot ce scoate devine hit în câteva zile, iar primul ei show individual, din primăvară, de la Sala Palatului din București, a întrecut orice așteptări. Era firesc să apară și contestatarii, artista fiind considerată, nu o dată, vulgară.

Luată de val, în show-urile live, Delia nu face deloc economie de gesturi controversate. Cel mai recent, solista și-a mângâiat sânii și a scos limba provocator într-un concert susținut într-un club de fițe din Iași.

”Nu știu cine o promovează sau prin ce mijloace se afirmă, că eu am ajuns să ascult Radio România Actualități, numai să nu-i mai ascult aberațiile și «minunatele» discordanțe pe celelalte posturi. E drept că are joc de scenă și îi place să-și dea ochii peste cap și ar fi drăguță dacă nu ar exagera, așa riscă să devină vulgară”, i-a scris Deliei unul din prietenii virtuali.

Artista nu a rămas datoare cu răspunsul și a explicat ce se întâmplă pe scenă, în contextul unui concert live. ”E vulgar să trăiești ce cânți? În live, gesturile vin natural... nu suntem roboței.”

Mai multe