Cum o descrie Irinel pe Monica, după ce „s-a fript" cu divorțul. Columbeanu anunță dezvăluiri în cartea sa

23 august 2021 18:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zvonurile despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink, milionarul cu care aceasta avea o relație în America, au ajuns și la urechile fostului soț, Irinel Columbeanu, care se declara surprins de situație la momentul respectiv.

După o poveste de dragoste care a durat nu mai puțin de zece ani, Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit, spun surse apropiate cuplului. Monica a avut, de asemenea, grijă să șteargă din mediul online pozele pe care le avea alături de cel ce i-a fost partener, dar și pe cele cu fiul acestuia.

Irinel Columbeanu, despre despărțirea dintre Monica și Mr.Pink

Într-un interviu recent, omul de afaceri Irinel Columbeanu, a comentat pe marginea subiectului, prin prisma dorului pe care i-l duce fetiței lui și a Monicăi, Irinuca, care a locuit până acum cu mama ei în SUA, în vila lui Mr. Pink. Însă ce se va întâmpla acum, după despărțire?

După ce a pierdut aproape tot, și dintr-o vilă de milioane a ajuns să trăiască într-un apartament de două camere, cu chirie, Irinel Columbeanu a comentat zvonurile divorțului dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Cea mai mare problemă pentru acesta este, însă, dorul de Irinuca.

Reporter: De când nu v-ați mai văzut cu Irina și când urmează să vă întâlniți cu fiica dumneavoastră? Mai mergeți în America?

Irinel Columbeanu: Fizic, din vara lui 2018, virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie.

Reporter: Ce relație aveți cu Irina? Cât de des vorbiți cu ea? Cum vă place să o descrieți și cum este Irina acum?

Irinel Columbeanu: Foarte apropiată. Cam o dată pe săptămână, în general când sună ea. Ca un burete, viu și inteligent.

Reporter: Am înțeles că scrie o carte! Vă moștenește în acest sens?

Irinel Columbeanu: Încercăm, s-a nimerit ca amândoi în paralel să facem asta și sper să ne iasă amândurora.Reporter: Ce părere aveți despre Monica? E adevărat că s-a despărțit de Mr.Pink? Ea este foarte smart și o luptătoare! Este foarte descurcăreață! Credeți că va rămâne în continuare în America sau se va muta în Dubai, la sora ei, Ramona?

Irinel Columbeanu: Este inteligent temperamentală. Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța.

Reporter: Cum o vedeți pe Monica acum, după atâta timp?

Irinel Columbeanu: Cu alți ochi, mult mai lucizi, dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri.

Citește continuarea interviului pe ciao.ro!

Citește și:

Irinel Columbeanu: "Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine". Cu cine a înșelat-o

Irinel Columbeanu: «Monica Gabor a fost iubirea vieţii mele! Nu am fost de acord cu divorţul»

Mai multe