Cum o răsfață bunica pe Andreea Bălan

1 mai 2016 20:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bălan are 31 de ani, dar în inimă este încă un copil. Cu atât mai mult atunci când merge la bunica sa și se poate relaxa în brațele ei iubitoare.

Așa se face că, în prima zi de Paște, Bălanca a dat o fugă la bunica sa, pe care a și prezentat-o fanilor de pe Facebook. Mai mult, pentru că bunicile sunt cele care, alături de mame, fac cele mai bune bucate, Andreea s-a delectat cu câteva preparate cu gust delicios și care i-au trezit amintiri din copilărie. Mai mult, ziua de Înviere de anul acesta a coincis și cu ziua de naștere a bunicii sale, așa că a mers și a sărbătorit-o: "Cea mai frumoasă mamaie din lume împlinește azi 83 de ani! La mulți ani! Te iubesc și îți mulțumesc pentru că m-ai crescut și m-ai învățat să am principii, sa fiu educată și să respect toți oamenii", a fost mesajul de mulțumire al cântăreței.

Ciorba de curcan și mămăliga au devenit tradiția de deschidere a mesei Paște în familia cântăreței. "Cea mai bună masă de Paști e la bunica de la țară și începe mereu cu ciorba de curcan și mămăligă", a scris Bălanca pe Facebook.

Mai multe