Cum petrece Bianca Drăguşanu de ziua ei! Ce cadou ieftin îşi doreşte

5 martie 2018 16:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

E forfotă mare acasă la Bianca Drăguşanu! Prezentatoarea emisiunii "Te vreau lângă mine" de la Kanal d împlineşte marţi (6 martie) 36 de ani şi va avea nu una, ci două zile în care va primi felicitări şi cadouri. Ea a ales să sărbătorească alături de colegii, dar şi la club, la finele săptămânii.

Bianca Drăguşanu se simte ca în familie în echipa Kanal d şi pentru că de fiercare dată colegii i-au sărit în ajutor când i-a fost greu, vedeta vrea să-şi ia revanşa faţă de ei. Prezentatoarea a intrat deja în febra pregătirilor pentru ziua de marţi, când şi-a propus să-i îndulcească şi să le aducă tot felul de bunătăţi prietenilor de la muncă. Dar blonda nu se va rezuma doar la o scurtă petrecere la redacţie. Ea are de gând să se distreze şi într-un club de fiţe. În weekendul care se apropie, Bianca a invitat 20 de persoane apropiate cu care va încinge ringul de dans. 

Surse din anturajul vedetei au povestit pentru Click! că au întrebat-o pe Bianca ce ar vrea să primească şi au aflat că nu are mari pretenţii la capitolul cadouri. "Ne-a spus că dacă vrem să o vedem fericită, să-i aducem baloane cu heliu. Vrea probabil să-şi subţieze vocea ca să ne facă să râdem. Ea oricum e o tipă pozitivă şi râde mult", ne-a spus o apropiată a prezentatoarei tv.

Bianca Drăguşanu este mămica unei fetiţe, Sofia, în vârstă de un an şi jumătate, şi încă mai copilăreşte alături de ea.    

Mai multe