Cum răspunde unul dintre juraţii de la "Bravo, ai stil" acuzaţiilor că show-ul a fost regizat

19 decembrie 2016 8:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prima ediţie "Bravo, ai stil" a ajuns la final, iar telespectatorii au decis ca Silvia să fie desemnată câştigătoare. Asta înseamnă că tânăra a pus mâna pe marele premiu de 100.000 de lei şi va avea oportunitatea de a urma o carieră în televiziune. Cum unii nu au fost de acord cu deciziile juraţilor şi nici cu rezultatul votului final s-au grăbit să tragă concluzii, potrivit cărora totul ar fi fost bine pus la punct în culise.

Încă mai sunt reacţii după finala "Bravo, ai stil" de sâmbătă seara. Silvia a căştigat titlul, în faţa Cristinei Mihaela care s-a consolat cu un loc secund. Bătălia a fost aprigă între cele două concurente. Prima a strâns 50,9 % din voturi, iar cea de-a doua a obţinut 49,1%. Deşi lupta a fost strânsă, fanii emisiunii au avut dubii în privinţa corectitudinii votului, dar şi a faptului că emisiunea a fost în direct.  

"Nu a fost nimic în direct... totul a fost aranjat până şi voturile....să fim serioşi", a scris o telespectatorre pe contul de socializare al Ralucăi Bădulescu. Jurata a asigurat-o însă de contrariu şi a invitat-o să urmărească şi sezonul 3 al emisiunii, semn că producătorii şi mai marii trustului vor relua emisiunea care a stârnit atâtea controverse.   

"Îţi garantez că absolut totul a fost în direct, exact aşa cum a anunţat Ilinca, am intrat în live, nimic nu a fost regizat pe tot parcursul show-ului, este un reality-show, finala a fost live, iar voturile sunt 100% reale. Vă mulţumim pentru că ne urmăriţi şi vă aşteptăm cu mare drag în sezonul 2 Bravo, ai stil!", a concluzionat Raluca Bădulescu.

Mai multe