Cum reacţionează Ramona Bădescu când este sărutată pasional pe nepusă masă

5 octombrie 2017 16:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ramona Bădescu face spectacol fără voia ei în ediţia de sâmbătă a show-ului transformărilor de la Antena 1. Focoasa brunetă este sărutată pasional de partenerul ei de scenă, Alin Pascal, şi are o reacţie pe măsura momentului.

Mai exact, personajele lor, Robbie Williams și Liza Minnelli, vor fi protagonistele acestui moment total neașteptat. Totul are loc la finalul piesei pe care Alin o interpretează la "Te cunosc de undeva".

“Ramona a fost șocată de acest sărut intens care a fost aici, la canapea...”, spune Pepe, invitatul permanent al emisiunii. “Vreau să zic adevărul. A pupat-o, am văzut tot! Dar eu m-am ferit, pentru că la mine s-a uitat prima oară”, spune CRBL, care îl va imita în show pe King Africa. Alin pascal a explicat şi el ce s-a întâmplat şi de ce a făcut acest gest de-a dreptul nebunesc. 

"Nu ai cum să-l ții în loc pe Robbie, pur și simplu nu ai cum. Am intrat în pielea personajului și nu am avut ce să fac. Practic, spiritul lui Robbie m-a împins să fac asta”, a spus el.

Ce a răspuns Ramona Bădescu când a fost întrebată cum a fost sărutul lui Robbie, aflaţi în cadrul emisiunii, ce va fi difuzată sâmbătă de la ora 20.00.  

Mai multe