Cum s-a comportat Răzvan Simion de la «Neatza», când a avut-o invitată pe «amanta sa»

24 iunie 2015 12:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lidia Buble a fost invitată miercuri (24 iunie) la emisiunea” Neatza cu Răzvan şi Dani”. Potrivit fotografiilor apărute în presa centrală, se pare că Răzvan şi Lidia ar avea o relaţie.

Lidia Buble a lansat o melodie împreună cu băieţii de la Direcţia 5, intutulată „Forever love”. Răzvan Simion le-a luat interviu şi a început să o complimenteze pe blondă. Ba mai mult, el ştia detalii despre viaţa ei personală, pe care nimeni din platou nu le mai auzise înainte.

Răzvan Simion: "Ai o voce hipnotică"

"M-a luat capul de la vocea asta. Ți-am mai spus odată că ai o voce hipnotică", i-a spus Rărzvan Simion Lidiei Buble, la emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”. Presa centrală a scris miercuri (24 iunie) că realizatorul TV s-ar afla într-o amoroasă cu Lidia Buble şi că s-ar fi despărţit de soţia sa, Diana.

Lidia Buble a făcut declaraţii senzaţionale, pe care se pare că doar Răzvan Simion le ştia.

"Am 354 de verişori, ei nu cred că ştiau. Am 23 de nepoţi şi 11 fraţi", a spus Lidia Buble.

Cum a aflat Răzvan Simon detalii despre viaţa amoroasă a Lidiei Buble

În urmă cu câteva luni, Lidia Buble a fost invitată la matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani, alături de Flavia Mihăşan. Răsvan Simion le-a pus pe cele două blonde să răspundă la întrebări mai picante, despre viaţa lor amoroasă.

La întrebarea "Am sau nu am făcut avansuri partenerului alteia?", Lidia Buble a declarat că a făcut-o, deci că artista i-a făcut avansuri unui bărbat care se afla deja într-o relaţie. Nici Flavia Mihăşan nu s-a lăsat mai prejos şi a declarat că şi ea a avut o experienţă de acest gen.

"Sper că tata nu se uită la televizor", a declarat ruşinată Lidia Buble.

Mai multe