Cum s-a descurcat Bianca Drăguşanu acasă, în prima noapte cu fetiţa

30 septembrie 2016 14:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Orice proaspătă mămică are temerile ei, atunci când pleacă de la maternitate şi trebuie să se ocupe exclusiv de nevoile nou-născutului, acasă. Şi Bianca Drăguşanu a păţit la fel. Dacă la clinică a avut o armată de oameni lângă ea care i-au dat sfaturi preţioase şi au îngrijit fetiţa, lucrurile au stat altfel când a ajuns în casa ei. Bianca nu a pus geană pe geană aproape toată noaptea.

Ce nu dormea Bianca Drăguşanu pe perioada sarcinii, dar acum vedeta este epuizată de-a binelea. În prima noapte, acasă cu fetiţa ei, Natalia Sofia, vedeta a făcut schimb de tură cu Victor şi mama ei şi s-au ocupat pe rând de bebeluş. Deşi blonda i-a pregătit micuţei o cameră de prinţesă, fetiţa nu a ţinut cont de aceste detalii şi s-a acomodat destul de greu cu noua locuinţă.

"Acomodarea a fost foarte dificilă. Natalia Sofia a plâns destul de mult. Eu am dormit doar două ore. Ce să mai zic.. e şefa noastra, clar! A dormit în braţe la bunica, la mami şi la tati, iar în pătuţ, când şi când. Noi toţi trei suntem pilaf. O să fie bine în următoarele zile, sunt sigură. Nu am de ce să mă plâng. Sentimentul pe care îl trăiesc compensează orice stare de oboseală", ne-a spus Bianca.

Proaspăta mămică a născut prin cezariană luni, iar joi a plecat acasă cu fetiţa. Aranjată din cap până în picioare, Bianca a făcut furori la ieşirea din maternitate şi ai fi putut să juri că nu pleacă de la clinică, după o operaţie grea, ci de la o prezentare de modă.     

Mai multe