Cum s-a descurcat Mihaela Rădulescu la prima ediție a emisiunii «Ferma»

29 ianuarie 2019 22:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu s-a adaptat perfect în postura de prezentatoare a emisiunii «Ferma» și a renunțat la hainele elegante pentru a se mula exact pe formatul emisiunii. Atfel că, deși nu a purtat ținute degală, Mihaela Rădulescu a dat clasă tuturor și a arătat impecabil.

Cu siguranță, faptul că ea merge des în expediții montane alături de iubitul ei, Felix, a ajutat-o foarte mult să se potrivească atât de bine frigului în care au fost nevoiți să filmeze acest sezon al «Fermei». Mihaela Rădulescu s-a descurcat de minune în rolul de moderator, chiar la un moment dat când Remus Boroiu și Emil Rengle și-au dat tricourile jos, Mihaela s-a apropiat de ei și a dansat alături de ei.

Cum a decurs prima ediție din Ferma

Chiar înainte de a intra în „Fermă”, Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan i-au rasfățat pe concurenți cu o cină pe care nu o vor uita prea curând. Chiar dacă a fost o ocazie bună pentru fiecare concurent să interacționeze cu ceilalți și să se cunoască mai bine, nu au ezitat să stabilească jocurile, alianțele și strategiile! În stilul său clasic, Cătălin Moroșanu a pus ochii pe un oponent: Remus Boroiu, căruia i-a și spus că nu crede că va avea un drum prea lung în concurs.

Deși echipa formată din Cătălin Moroșanu și Jorge i-a învins în prima probă pe cei din echipa lui Remus Boroiu și Emil Rengle, aceștia au reușit să-i învingă la rândul lor, pe cei din a treia echipă.

Mihaela Rădulescu are propria echipă de stiliști la «Fermă»

Mihaela Rădulescu este noua prezentatoare tv a emisiunii Ferma, în locul Monicăi Bârlădeanu. Atunci când a aflat că va fi noua moderatoare a emisiunii, Mihaela Rădulescu a pus la punct multe detalii ce țin de esteticul ei, astfel că, și-a realizat o echipă specială de stiliști care vor merge cu ea la filmări.

„Revin și... nu oricum, ci într-un loc total neașteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. E un nou început, un nou format, o ... nouă abordare”, declara ea. 

Mai multe