Cum s-a descurcat nora lui Prigoană cu rochia de 27.000 € la dansul mirilor

24 octombrie 2016 9:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rochia de 27.000 de euro a norei lui Silviu Prigoană a fost ea însăși un personaj la nunta somptuoasă a fiului cel mare al omului de afaceri. Modelul cu trenă foarte amplă, din tulle, i-a jucat feste Corinei la intrarea și la ieșirea din biserică și le-a îngrădit mișcările fericiților miri în timpul valsului miresei.

Nora lui Silviu Prigoană a căutat mult rochia de mireasă pentru nunta somptuoasă de sâmbătă, 22 octombrie, dar modelul ales într-un final a fost cu adevărat impresionant. Rochia cu corset, din satin și tulle, cu detalii prețioase în zona taliei, a costat nu mai puțin de 27.000 de euro.

Foarte plăcută la vedere, rochia nu a fost însă la fel de comodă. Chiar dacă trena amplă era prevăzută cu un inel, astfel încât să poată fi controlată de mireasă din încheitura mâinii, în momentele-cheie ale ceremoniei religioase, de exemplu, a fost nevoie de ajutor din exterior pentru a o ”îmblânzi”.

La dansul mirilor, care a deschis petrecerea cu 400 de invitați, efectul vizual a fost impresionant, trena din tulle confundându-se cu fumul care a inundat ringul de dans. Mirii însă au fost destul de reținuți în mișcări, ”riscând” doar două-trei lăsări pe spate, de teamă să nu se împiedice de rochia buclucașă.

”Corina a căutat rochia de mireasă cam toată vara. Şi-a dorit ceva special şi a ajuns chiar la magazine de modă din Italia sau Franţa, ca să vadă modele. Dar, şi-a comandat unul dintr-un magazin din Chicago,  de la un designer renumit. Doar rochia a costat 27.000 de euro şi preţul se justifică, pentru că e făcută din materiale fine, lucrată manual cu inserţii preţioase. Nu a lăsat pe nimeni să o vadă, a ascuns-o chiar şi de Honorius, aşa că va fi o apariţie-surpriză în ziua nunţii. Pe accesorii a mai cheltuit încă 10.000 de euro. Pantofii şi bijuteriile au costat destul de mult”, a declarat pentru Click! surse din anturajul nurorii lui Prigoană. 

Mai multe