Cum s-a îmbrăcat cea mai frumoasă fetiță din România în prima zi de școală

12 septembrie 2016 16:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

La numai 12 ani, Noelle Vlasov știe exact cum să se fardeze pentru a-și pune în valoare frumusețea ireală și deține secretul personalizării banalei uniforme de școală. Nu degeaba e fiica designerului Ingrid Vlasov și a fostului manechin Marian Nedelcu!

Vacanța de vară a fost una plină pentru Noelle Vlasov. Pasionată de modă, fiica lui Ingrid Vlasov și-a lansat vara aceasta propriul blog de fashion. Noelle a detaliat aici ținuta pe care a ales-o pentru prima zi de școală.

Tricoul alb cu guler, elementul obligatoriu din uniformă, un pulover deasupra, o pereche de pantaloni cu o dungă din satin în lateral și cea mai nouă pereche de teniși, cu un detaliu auriu care-i scoate din anonimat.

Părul coafat cu bucle lejere, o pereche de cercei veseli, dar nu cu un model prea copilăros, și un ceas. Și cum s-a anunțat o zi cu soare, ochelarii de soare obligatorii.

Dacă vi se pare cumva exagerat ca o fetiță de 12 ani să meargă fardată la școală, Noelle a abordat acest subiect recent în emisiunea Teo Show. ”Mă machiez pentru că am crescut în mediul ăsta la Paris, la prezentări, unde am cunoscut unii dintre cei mai mari make-up artiști. Nu mă consider extravagantă. Mă consider pur și simplu că mă îmbrac altfel. Tot timpul dau o tușă de eleganță ținutelor mele, mai ales la școală”, a declarat Noelle, care a fost însoțită în emisiune de mama ei, designerul Ingrid Vlasov.

Mai multe