Cum s-a îmbrăcat Maria Constantin la deschiderea unui salon!

14 decembrie 2016 21:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Constantin a șocat asistența cu o vestimentație colorată aidoma costumului popular. Soția lui Marcel Toader a purtat un costum stilizat.

Maria Constantin nu se desparte de costumul popular nici la evenimentele mondene. Cântăreața a venit îmbrăcată la deschiderea unuis alon cu haine cu motive populare. În partea de jos, într-o parte, ea și-a pus ceva ce imită o fotă, iar sus a optat pentru un sacou înflorat.

La eveniment au mai luat parte Cristina Spătar, care și-a prezentat câteva rochii și Laurette, care a îmbrăcat o rochie de mireasă din colecție cântăreței. Vedetele s-au interesat și despre coafurile care se poartă de sărbători, iar hairstilista Zenz Ionela le-a pus în temă.

„Glam natural este secretul unei coafuri perfecte pentru Craciunul de anul acesta. Așadar, o coafură cu volum, cu ondeleuri ușoare și strălucitoare sunt o idee de styling ce se află acum în trend”, spune Ionela.  Pentru petrecerea de Revelion, aceasta propune ceva mai avangardist, mai cool: „Dacă ținuta este una de gală, puteți încerca și o coafură mai îndrăzneață, cu atât mai mult cât ombrele (Ombre este o tehnică de colorare a părului care a apărut cu ani în urmă în SUA-n.r.), au rămas și sezonul acesta, vedetele, în materie de coafuri”.

Mai multe