Cum s-a îmbrăcat nașa Udrea la nunta fiului lui Prigoană. I-a făcut concurență miresei

22 octombrie 2016 18:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Udrea a fost unul dintre invitații de seamă de la nunta lui Honorius Prigoană, fiul cel mare al milionarului Silviu Prigoană, cu aleasa lui, Corina Bode. Deși nu este căsătorită, Elena Udrea a avut “funcția” de nașă a cuplului la ceremonia de sâmbătă, 22 octombrie.

Fostul ministru s-a ridicat la înălțimea evenimentului și a ales o ținută strălucitoare. Udrea i-a făcut concurență serioasă miresei care a preferat să apară mai naturală, că părul necoafat într-un fel extraordinar. Elena Udrea, în schimb, a fost atentă la detalii.

A purtat o rochie roz, fără bretele, accesorizată cu cristale, la care a asortat o pereche de sandale la fel de strălucitoare, argintii. Și buchetul nașei a fost unul asortat, cu flori în roz pal, alb și gălbui, legat cu o panglică roz. Ținuta i-a pus în evidență bustul generos. Rochia a fost una asimetrică, mai scurtă în față și mai lungă în spate, peste care fostul ministru nu a pus niciun fel de haină, sfidând vremea răcoroasă de toamnă.

Udrea a fost toată numai un zâmbet de-a lungul slujbei religioase de la Biserica Sfânta Parascheva, dar și la momentul din fața lăcașului de cult, când i-a aplaudat pe cei doi tineri proaspăt căsătoriți. 

Mai multe