Cum s-a îmbrăcat Oana Lis la o prezentare de modă. Reacția fostului primar

12 august 2016 12:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana și Viorel Lis au fost invitații de lux la o prezentare de modă miercuri, 10 august, în București. Recent întorși de pe litoralul românesc, unde au fost criticați pentru aparițiile ”cu greutate” pe plajă, cei doi amorezi n-au dat dovadă de prea multă inspirație pentru această ieșire mondenă.

Pentru Oana Lis (37 de ani), vara a venit cu câteva kilograme în plus, pe care soția fostului primar al Capitalei nu prea reușește să le mascheze prin alegeri vestimentare inspirate. Pentru C Fashion Gala 2016, un eveniment organizat de Alin Gălățescu și dedicat designerilor români, Oana a ales niște pantaloni negri, o bluză cu bretele subțiri galben pai și o jachetă din piele crem, până în talie.

Probabil că Oana s-a gândit că negrul subțiază, iar pantalonii vor face acoperi eficient zonele afectate de celulită. Din păcate, faptul că a băgat bluza în pantaloni a atras atenția asupra posteriorului generos. În plus, fermoarele deschise din față au lăsat impresia că Oanei i-au cam rămas pantalonii mici.

Nici Viorel Lis nu părea foarte încântat de felul în care s-a îmbrăcat soția sa, fotoreporterii suprinzându-i în numeroase rânduri privirea blazată.

Mai multe