Cum s-a infectat solistul Mattyas cu Covid-19: "Am stat numai în pat două săptămâni"

11 aprilie 2021 13:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solistul Mattyas, care a cucerit Grecia și Cipru cu piese precum "Missing You" și "Secret Love", a renunțat la o carieră internațională pentru o viață liniștită în țară. Momentan, solistul, pe numele lui adevărat Valentin Florea, se ocupă de o sală de sport din Otopeni, locul unde s-a și îmbolnăvit cu "virusul pervers" așa cum îi spune chiar el.

Mattyas, pe numele lui din buletin Valentin Florea (38 de ani), abia a ieșit din izolare după două săptămâni, și a povestit cum a reușit să se infecteze cu coronavirus. "Unii dintre noi au stat izolați. Am contactat acest <minunat> virus, însă am ieșit din izolare de câteva zile. Mi-a fost răuț în primele 3-4 zile, am avut simptomele de gripă, cu frisoane, dureri de cap crunte, ușoare amețeli, dureri de oase în primă fază. Am stat numai în pat două săptămâni, mi-a înțepenit spatele. În zona cervicalo toracică am niște dureri din cauza faptului că am stat foarte mult în pat", a povestit solistul pentru www.welovemusic.ro .

Mattyas: "La 6 zile de la contactul cu ea am făcut coronavirus"

El se plânge de faptul că oamenii nu sunt responsabili. "Mi se pare o prostie să închizi sălile de sport, sincer. Ai nevoie de mișcare pentru o viață sănătoasă și pentru o imunitate bună. Era reclamă aia la tv, pentru o viață sănătoasă faci mișcare 30 de minute pe zi. Pentru organism și imunitate. Eu am avut sala deschisă în permanență într-un an de zile, am mers mai departe, iată că abia după un an de zile am contractat virusul de la o clientă care a fost cam inconștientă, a ignorat simptomele, nu și-a dat seama de ele de la început și uite așa am luat și eu virusul. Dar din atâția clienți câți am avut, din 20 și ceva de clienți activi, n-am contractat decât eu. Repet, într-un an de zile de activitate, abia acum m-am îmbolnăvit. La 6 zile de la contactul cu ea am făcut coronavirus", a mai povestit solistul, care după ce a stat izolat, s-a întors la muncă.

Citește și:

Ce face acum românul care rupea topurile în Grecia în urmă cu 5 ani

Mattyas, scene fierbinţi în piscină în noul lui videoclip VIDEO 

Mai multe