Cum s-a înfofolit Adelina Pestriţu la New York de teamă să nu răcească!

9 februarie 2018 13:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când a aflat că este însărcinată, Adelina Pestriţu are grijă să se îmbace cât mai bine, pentru a-şi proteja bebeluşul. Bruneta a anunţat recent că este gravidă în trei luni şi de câteva zile a ajuns în America, unde a dat de o vreme nu tocmai prietenoasă. Ca să facă faţă temperaturilor extrem de scăzute, Adelina a purtat o haină de blană, mănuşi şi căciulă şi tot a resminţit frigul pătrunzător.

Adelina Pestriţiu se află în vacanţă în America. Înainte să plece în lunga cătălorie, vedeta şi-a făcut un control ginecologic, având în vedere că sarcina este în primul trimestru, iar zborul de foarte multe ore ar fi putut să-i facă probleme. De altfel, vedeta s-a plâns apropiaţilor că a simţit un disconfort în avion.

"E super frig aici! Sper să nu am ghinionul să răcesc!  În avion m-au terminat psihic cu aerul rece", s-a plâns bruneta fanilor pe contul ei de socializare.

Vedeta s-a adaptat rapid condiţiilor meteo geroase din New York şi şi-a scos la plimbare haina de blană, mănuşile şi căciula de iarnă, dar nu a uitat să accesorizeze outfit-ul cu o pereche de ochelari rotunzi. 

Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea vor deveni părinţi în această vară. Cei doi formează un cuplu de un an şi urmează să-şi oficializeze şi relaţia amoroasă curând.   

Mai multe