Cum s-a răsfățat Maria Constantin de ziua ei! A primit "cel mai frumos cadou"

14 martie 2018 17:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Constantin a împlinit 31 de ani pe 12 martie, un bun prilej de a face un bilanț al tuturor realizărilor sale profesionale, pe care le pune mai presus de eșecurile în dragoste. De ziua ei, cântăreața de muzică populară a primit cel mai frumos cadou și le-a împărtășit și prietenilor virtuali surpriza.

După două divorțuri, Maria Constantin nu pare deloc dezamăgită și nu se lasă doborâtă de singurătate. Artista a mărturisit de mai multe ori că fiul ei, Codruț (opt ani), pe care-l are din prima căsnicie, o face să se simtă împlinită și îi oferă motivație să-și atingă obiectivele pe plan profesional.

De ziua ei, tot băiatul ei a fost și cel mai frumos cadou pe care-l putea primi, după cum a afirmat chiar ea, pe o rețea de socializare. După cum se poate vedea în imagine, Maria și-a revăzut fiul, pe care l-a dus la un restaurant, unde au petrecut clipe minunate, ca între mamă și fiu.

Artista a fost de multe ori criticată de familia primului soț că nu are grijă de Codruț și că este prea distantă. Maria a recunoscut că viața profesională a împiedicat-o să fie mai mult timp alături de fiul ei, dar asta nu i-a stins niciodată dragostea de mamă, iar acum, când s-a despărțit și de Marcel Toader, pare că se vede mai des cu băiețelul său.

Mai multe