Cum s-a schimbat Nicole Cherry în ultimii 4 ani

4 mai 2017 18:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Azi, 4 mai, s-au împlinit exact 4 ani de când o puştoaică simpatică, cu codiţe împletite, îşi făcea intrarea furtunoasă în lumea muzicii. Este vorba despre Nicole Cherry, care avea doar 14 ani când lansa “Memories”, piesă care s-a bucurat de un succes enorm. Succes care nu a schimbat-o prea mult pe micuţa artistă.

Au trecut patru ani de când am cunoscut-o pe Nicole Cherry şi observăm acum, cu zâmbetul pe buze, că fetiţa cu codiţe afro s-a transformat acum într-o adevărată domnişoară elegantă, machiată, aranjată. A reuşit să scoată hit după hit şi a avut colabărări cu artişti în vogă de la noi. Paginile ei de socializare au milioane de fani, iar ea a devenit un model pentru adolescenţi. Chiar dacă, fizic, s-a schimbat, succesul din aceşti ani nu I s-a urcat la cap. “Viața mi s-a schimbat în bine, de la prima mea lansare muzicală până în prezent. E adevărat că am fost luată prin surprindere de valul de succes, însă i-am avut pe părinți alături, care au avut grijă să nu fac vreun pas greșit. Eu, oricum, am fost și sunt o persoană conștiincioasă, ascultătoare și receptivă la tot ce se întâmplă în jurul meu. Cariera muzicală m-a maturizat repede, față de alte adolescente, dar într-o manieră pozitivă. Tot ce contează este faptul că prietenii mei au ramas aceiași, iar familia îmi este mereu aproape", ne-a declarat “Cireşica”.

Şi, pentru că este o zi aniversară, micuţa artistă ne oferă în dar propriul canal de Vevo (https://www.youtube.com/channel/UCAo5LFz3w_0NWVufWcp4aRA) unde, peste puţin timp, va lansa single-ul şi videoclipul “Yo Soy Como Soy”, alături de artistul internaţional Joey Montana.

Mai multe