Cum „s-a tunat” Florin Pastramă pentru nunta cu Brigitte. Nu mai seamănă cu “banditul” de la Ferma

27 mai 2019 18:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Pastramă (40 de ani) este un tip cochet care și-a continuat ritualul de întreținere și după ce a ieșit din „Ferma” (PRO TV), iar recent a investit 5.000 de euro într-un zâmbet irezistibil. Întrucât urmează nunta cu Brigitte Năstase (42 de ani), acum este cu atât mai interesat de imaginea lui. „Banditul” Florin Pastramă și-a făcut un zâmbet de Hollywood și a apelat și la implant de păr.

Urmează cel mai important eveniment din viața lui Florin Pastramă și anume nunta cu Brigitte Năstase. Până atunci, „banditul” de la proiectul în care a devenit celebru, „Ferma” (PRO TV), a început marea transformare estetică.

Recunoscut că este un tip în pas cu moda, care se admiră mult timp în oglindă, iată că Pastramă a trecut mai întâi pe la medicul stomatolog.

Florin Pastramă a moștenit strungăreața de la tatăl lui

Puțină lume îl știe pe Florin Pastramă cu strungăreață, o particularitate moștenită de la tatăl lui. Și pentru că a ținut enorm la părintele lui, i-a luat mult timp să se decidă dacă să facă această schimbare. Iată că înainte de a pleca în munți, Pastramă l-a vizitat pe specialistul în stomatologie Yazan Aq, același care i-a aranjat dantura Anamariei Prodan și lui Laurențiu Reghecampf, dar și altor vedete: Codin Maticiuc, Connect-R și Ștefan Stan. Medicul i-a pus fațete dentare pe toată arcada superioară și i-a acoperit astfel și strungăreața. Zâmbetul lui Pastramă este acum demn de covorul roșu, fiind fix ca al celebrităților de la Hollywood. Această intervenție l-a costat pe Pastramă 5.000 de euro.

Pastramă și-a făcut și implant capilar după ce Brigitte și-a conturat sprâncenele

Luna viitoare, iubitul lui Brigitte este programat să i se aplice fațete și pe arcada inferioară, așa că va fi total schimbat. Totodată, va avea și o altă îmbunătățire vizibilă. Mai precis, la podoaba capilară. Imediat după ce a ieșit din „Ferma”, Brigitte l-a dus la o clinică de pe Nordului, specializată în implant capilar. Așadar, Pastramă va fi cel mai șarmant ginerică: un păr des și o dantură de actor celebru.

Bineînțeles, Brigitte va fi și ea la același nivel, având în vedere că și ea a făcut potecuță pe la clinicile de înfrumusețare. Cea mai recentă intervenție este cea de implant de sprâncene pentru că și-a dorit să aibă o privire mai senzuală și să nu mai fie nevoită să folosească deseori creionul pentru a și le contura.

Citește și:

Primele poze de la nunta lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Mireasa, rochie cu pene, mirele, șah mat la eleganță

Replica lui Brigitte Năstase după ce mama lui Pastramă a zis că nu o vrea de noră

Mai multe