Cum s-au distrat Andreea Mantea și fiul ei la întoarcerea din Turcia. S-au bucurat de zăpadă

17 decembrie 2018 15:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Mantea și fiul ei s-au întors în România dup mai mult timp petrecut în Turcia, unde filmează emisiunea «Puterea Dragostei» de la Kanal D. Ea și-a luat și băiețelul și bona alături de ea la Istanbul pentru a-i avea alături. David a intrat la școală acolo și deja a învățat să vorbească în turcă pentru a se descurca la scoală.

Andreea Mantea a publicat un videoclip cu băiețelul ei pe rețelele de socializare, iar prietenii virtuali i-au scris multe mesaje frumoase. Andreea Mantea a mărturisit că motivul pentru care ei s-au întors în țară este că David își dorea să sărbătorească ziua de nume alături de prietenii lui din România.

„David a fost foarte supărat aseară, mi-a spus că e ziua lui, dar nu o să aibă petrecere pentru că toți prietenii lui sunt acasă și aici nu are prieteni. Și a fost foarte supărat pentru că a spus că n-o să aibă cine să-i spună „, a mărturisit Andreea Mantea la Kanal D.

Andreea Mantea a luat în greutate în Turcia, la filmări

Andreea Mantea a declarat că a cam luat în greutate de când s-a mutat în Istanbul pentru filmările noii sale emisiuni, «Puterea dragostei» de la Kanal D.

„M-am îngrăşat! Nu ştiu dacă e de la mâncarea bună, dacă mănânc eu mult pe bază de stres, dar m-am îngrăşat!”, a fost declarația sinceră a Andreei Mantea.

Mai multe