Cum s-au distrat Victor Slav si Catalin Cazacu la un eveniment din Capitala zilele trecute

17 decembrie 2019 19:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Saptamana trecuta, Victor Slav si Catalin Cazacu au fost prezenti la un eveniment din Capitala, cu tematica Bollywood Night. Cum s-au distrat Vulturii de Noapte, dar si cu ce personalitati au petrecut, am putut remarca pe paginile de socializare ale acestora.

Vedetele si invitatii prezenti la eveniment au avut parte de o seara de senzatie, condimentata cu muzica buna, multe surprize si au petrecut pana inspre dimineata la Ganesha Caffe, lounge bar-ul exclusivist de narghilea de pe Calea Victoriei, nr.20.

Printre acestia, alaturi de Victor Slav si Catalin Cazacu, i-am putut vedea pe Giani Kirita, Augustin Viziru, Jazzy Jo, George Pistereanu, actorul din serialul Vlad, cantareata Maria Andreea, Kaira, dar si bloggeri, influenceri si presa mondena.

Despre Ganesha Caffe:

Ganesha Caffe, lounge bar-ul exclusivist de narghilea de pe Calea Victoriei, 20 este o locatie premium, unde influentele orientale se intalnesc cu rafinamentul. Aici aveti posibilitatea de a savura narghilele cu arome diverse si de a va delecta cu o serie de bauturi sofisticate.

Ganesha Caffe Victoriei a adus pe piata o experienta unica, povestea de narghilea care dureaza „un carbune de timp”, fiind un concept exclusiv. Acesta se bazeaza pe faptul ca o povestea de tigara dureaza cateva minute, spre deosebire de o poveste de narghilea care poate dura ore.

Evenimentul a fost organizat de Manifesto Events&PR, iar sponsorii evenimentului au fost: TOP LINE, BRISTOT, FLORENS, Domeniile Urlati, Cutia Zambetelor, Porkitos, Diana Caramaci Design.

Parteneri Media: StyleAndTheCity.ro,Vip Style, Social Agenda, ele.ro, Radar de Media, City Vision Magazine. 

Mai multe