Cum s-au îmbrăcat vedetele de 1 Decembrie. Mesajul lor pentru români

1 decembrie 2015 11:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu doar militarii defilează de Ziua Națională! Și vedetele noastre și-au pus costume populare și au pornit într-o defilare, ce-i drept, virtuală. Loredana, Nicole Cherry, Mihai Morar, Diana Munteanu sau Alina Eremia s-au pozat în costume tradiționale românești și le-au transmis mesajul lor românilor de pe conturile personale de Instagram.

Loredana a profitat de ocazie și, pe lângă mesajul de ”La mulți ani!” și-a sfătuit fanii care o urmăresc pe Instagram să asculte concertul ei de 1 Decembrie la un post de radio. ”Dați acum pe Radio Europa FM să ascultați concertul meu special de 1 Decembrie, împreună cu Banda Agurida pentru românii de pretutindeni!”

Adela Popescu a ales să sărbătorească 1 Decembrie cu un gest caritabil. ”Astăzi știu ce port! Ana Parvan a creat un model special pentru 1 Decembrie, iar vestea și mai bună este că 30% din vânzări vor fi direcționate către victimele de la Colectiv”, a scris Adela în dreptul unei imagini cu o pereche de pantofi în culorile steagului României.

Mai multe