Cum s-au înfofolit vedetele luate pe neaşteptate de valul de frig

26 noiembrie 2015 13:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă săptămâna trecută, încă mai ieşeau din casă în sandale la evenimentele mondene, de acum, vedetele noastre le-au cam agăţat în cui. În locul ţinutelor decoltate şi-au făcut loc puloverele groase, pălăriile, iar pantofii au fost înlocuiţi cu cizme.

Dana Rogoz este o victimă a modei. Periodic este protagonista unor şedinţe foto pe care le publică pe blogul personal, iar în imagini le prezintă cititoarelor ţinute şic ale marilor branduri. Recent, actriţa a pozat pe străzile Capitalei, însă a scos din dressing ţinute în ton cu vremea de afară, care i-au acoperit aproape în totalitate fiecare centimetru de piele. Dana Rogoz a purtat un pulover pe gât, jeanşi evazaţi, şi-a acoperit capul cu o şapcă şi nu a uitat să-şi pună pe deasupra un trenci în nuanţele toamnei.

Andreea Bănică s-a înfofolit bine când a văzut ce este afară. Blonda a plecat de acasă îmbrăcată cu o fustă groasă, la care a purtat cizme cu ţinte, şi-a pus fular şi o haină călduroasă. Nu a uitat să-şi îmbrace şi patrupedul, doar a venit frigul, aşa că a scos şi pentru el garderoba de iarnă.   

Mai multe