Cum s-au pregătit de Halloween Mădălina Ghenea şi fetiţa ei

31 octombrie 2017 23:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

E linişte acasă la Mădălina Ghenea. Deşi actriţa a vrut să marcheze Halloween-ul împreună cu fetiţa ei, vedeta s-a temut ca micuţa să nu se sperie de costumele înfricoşătoare, aşa că a găsit o variantă de compromis. Cele două s-au jucat cu filtrele unei aplicaţii de pe telefonul mobil şi s-au costumat doar pentru poze.

Mădălina Ghenea are o fetiţă adorabilă şi dacă până de curând a cam ținut-o ascunsă, actrița pare ceva mai darnică cu fanii ei de pe reţelele de socializare. În ultima perioadă, ea a publicat mai multe imagini cu cea mică, iar cea mai recentă este din seara de Halloween. Cele două nu au îmbrăcat costume speciale, ci doar s-au jucat cu ajutorul uneri aplicaţii. Chiar şi aşa nu putem să nu remercăm cât de bine îi seamănă fetiţa celebrei ei mame. Mădălina Ghenea (28 de ani)  a născut în această primăvară prin cezariană după un travaliu chinuitor de 11 ore o fetiţă perfect sănătoasă pe care până acum nu a arătat-o fanilor. 

Inițial, mămica Mădălina ne-a lăsat să înţelegem că micuța seamănă leit cu tatăl ei. "La mulţi ani, celui mai bun tată din lume. Slavă cerului că trăsăturile sunt moştenite genetic. Micuţul tău trandafir alb!", a notat actriţa în urmă cu câteva luni, când Matei Stratan a împlinit 34 de ani. Fetița, însă, a moștenit şi de la mama ei câteva ceva. 

Mai multe