Cum se comportă Ilie Năstase cu soţia, după doar o săptămână de mariaj!

3 mai 2019 21:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a mai „domolit” focul pasiunii în noua familie a lui Ilie Năstase! Dacă în urmă cu câteva luni fostul campion şi aleasa inimii sale se ţineau non-stop de mână, se sărutau pe stradă ca doi adolescenţi şi îşi făceau cadouri adorabile, acum par doi oameni care n-ar mai avea prea multe să-şi spună.

Fotoreporterii Click! i-au surprins, zilele trecute, pe Ilie Năstase (72 de ani) şi Ioana Năstase (43 de ani) la relaxare în parcul Herăstrău, la o terasă cochetă. Cei doi au împărţit aceeaşi masă, dar foarte puţine cuvinte şi gesturi! Şi Ilie, şi Ioana au vorbit minute în şir la telefon, gesticulând şi amuzându-se cu partenerul de conversaţie. Apoi, fiecare a studiat meniul în linişte, fără să-şi arunce nici o privire. Probabil, cei doi erau şi obosiţi după minivacanţa de Paşte şi de 1 mai şi pur şi simplu aveau nevoie de câteva momente de linişte, mângâiaţi de soarele blând. Ioana a băut o apă plată, iar Ilie, care şi conducea maşina, a ales o cafea tare, probabil pentru a căpăta un pic de energie.

De altfel, Năstase a declarat, în mai multe rânduri, că Ioana este femeia care i-a adus liniştea în viaţă şi că regretă că nu a cunoscut-o în urmă cu mai mulţi ani. Fostul mare jucător de tenis a avut, ce-i drept, câţiva ani zbuciumaţi, căsnicia cu temperamentala Brigitte Sfăt fiind presărată cu despărţiri şi împăcări foarte costisitoare din punct de vedere financiar: apartamente, excursii, genţi şi pantofii de mii de euro. Din vara anului trecut, de când despărţirea de Brigitte a fost „parafată” şi în acte, Ilie a început o relaţie cu mai tânăra Ioana Simion, care l-a impresionat rapid prin tactul şi răbdarea de care a dat dovadă. S-au căsătorit la sfârşitul lunii aprilie, Ilie declarând că bruneta va fi ultima lui soţie.

Şi fosta soţie se pregăteşte de nuntă

Cea de-a patra soţie a lui Ilie Năstase n-a stat nici ea prea mult pe gânduri. Emisiunea ”Ferma” de la Pro TV a fost ocazia perfectă pentru ca Brigitte Sfăt să-şi găsească un nou cavaler, în persoana lui Pastramă, chiar dacă acasă o aştepta tinerelul Corneliu Oană. Cei doi s-au îndrăgostit la ferma din munţi, s-au giugiulit şi l-au făcut pe Corneliu să spună că aşa nu se mai poate. Brigitte şi Pastramă s-au şi logodit în timpul emisiunii, iar fotoreporterii Click! i-au surprins şi împreună, la fel de îndrăgostiţi, după ce filmările s-au încheiat. Şi pentru ei urmează nunta.

A fost a cincea căsătorie pentru Ilie

Ilie Năstase şi Ioana Simion au devenit oficial un cuplu la data de 25 de aprilie, când au spus „da” la Starea Civilă. A fost al cincilea drum pe care fostul campion l-a făcut la primărie: a mai fost însurat de patru ori, cu Brigitte Sfăt, Amalia Teodorescu, Alexandra King şi Dominique Grazia. Ioana şi-a schimbat numele din Simion în Năstase şi a adăugat şi verigheta lângă inelul de 15.000 de euro cu care a fost cerută de soţie la începutul acestui an. Nunta a fost stabilită pentru luna august. Petrecerea de nuntă va fi una restrânsă, la care vor participa doar cei apropiaţi, familia, rudele şi prietenii lor.

Mai multe