Cum se descurcă Sanda Nicola în postura de mămică. Imagine amuzantă cu fetiţa ei

12 aprilie 2017 7:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

A dat pupitrul ştirilor pe schimbatul scutecelor. Jurnalista Sanda Nicola a devenit mămică în urmă cu o lună şi de atunci învaţă să se descurce cu fetiţa ei. Sinceră, prezentatoarea Digi 24 a mărturisit că noua meserie nu este deloc uşoară.

Sanda Nicola a devenit pentru prima dată mămică la 23 februarie la vârsta de 39 de ani. Jurnalista a ales să nască la o matrenitate de stat, făcându-l extrem de fericit pe soţul ei, Liviu Iolu, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș. Cei doi sunt căsătoriți de opt ani.

Într-o imagine nouă publicată de ştiristă pe contul ei de socializare, Sanda şi soţul ei apar într-o siruaţie amuzantă stând lângă fetiţa lor de doar o lună, care plânge şi deţi fac eforturi nu reuşesc să o consoleze. De altfel, jurnalista a şi mărtirisit că noul ei job nu este tocmai uşor. "Depășiți de situație. De câteva ori pe zi și mai ales noaptea", a scris prezentatoarea de la Digi 24 în dreptul imaginii cu familia ei.   

Drumul Sandei spre a-și ține odorul în brațe nu a fost unul ușor, ci presărat cu momente mai mult decât dificile. În urmă cu mai mulți ani, Sanda Nicola a pierdut un băiețel, la doar trei ore de când îl adusese pe lume. Sarcina cu micuța Agnes a decurs bine și a venit când nici nu se mai aștepta. 

Mai multe