Cum se întreține Sanda Țăranu la 78 de ani! Uite ce mâncăruri preferă

1 septembrie 2017 14:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Legumele și fuctele sunt nelipsite din alimentația Sandei Țăranu. Una dintre figurile emblematice ale televiziunii are un ritual extrem de sănătos.

Frumoasă, suavă și de o eleganță franțuzească. Este vorba despre Sanda Țăranu, prezentatoarea Tvr din Epoca de Aur,  care a fost adulată de un public numeros. Și acum, la 78 de ani reușește să arate așa cum o vedeau milioane de telespectatori pe micul ecran. Parcă nu s-a schimbat. Este la fel de cochetă, cu o siluetă de invidiat și, mai presus de toate, trăiește o viață extrem de sănătoasă.

În afara accidentului casnic din iarnă când și-a fracturat o vertebră, doamna Sanda Țăranu nu a fost niciodată la spital. Pe timpul verii preferă să stea în casa de la Breaza, iar aici are la îndemână fructe proaspete din propria-i livadă și legume sănătoase, aer curat.

Dimineața începe întotdeauna cu o cafea cu lapte, la prânz preferă supele reci. Supă cu roșii, ciorbe de legume, dovlecei pane și piure de vinete pe care preferă să-l facă la blender. Merele din livadă, caisele, portocalele și sucul de fructe sunt nelipsite de pe masa Sandei Țăranu, așa că nu-i de mirare cum reușește să se mențină atât de bine la această vârstă.

Mai multe