Cum se menține în formă Michaela Prosan, personajul principal din serialul «Fructul oprit»

18 iunie 2018 20:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Michaela Prosan, personajul Sonia din serialul «Fructul oprit» a devenit foarte cunoscută de câteva luni, de când producția a prins la publicul din România. Este foarte apreciată pentru talentul pe care îl are, dar și pentru frumusețea ei, chiar dacă este un personaj cu caracteristici contradictorii, schimbându-și des stările de spirit, între marile ei iubiri.

Actrița a mărturisit că cel mai important lucru pentru ea este somnul. Dar nu este singura activitate care o face să fie relaxată, Michaela face și sport, iar pe lângă toate aceste lucruri, are grijă să mănânce sănătos. 

“Pentru mine, somnul de calitate e aur. Și sportul. M-am cam neglijat în ultima vreme, dar încerc să compensez cu o alimentație sănătoasă, încerc.:) Cel mai bun beauty tip din toate timpurile este încrederea în sine, restul sunt doar măști …de avocado, argilă și lista este lungă“, a mărturisit Michaela Prosan

Michaela Prosan a explicat faptul că nu s-a văzut făcând altceva decât teatru și film, iar pasiunea pentru actorie a simțit-o în perioada liceului, făcând alegerea de a urma această meserie. 

“Da, am terminat un liceu de arhitectură, arte ambientale și design. Țin minte că eram nehotărâtă în privința a ceea ce urma să fac pe viitor: arhitectură, design de interior… Și atunci când ești indecis există spațiu cât să poți să optezi și pentru altceva . În cazul meu, a fost actoria. Din momentul în care mi-am asumat alegerea și până în prezent, toată energia mea a fost canalizată către meseria pe care mi-am ales-o și nu am trădat-o de-a lungul acestor ani, dimpotrivă, am prioritizat-o. N-a fost ușor, lucrurile n-au fost tot timpul roz, dar îmi place să cred că toate situațiile pe care le-am întâmpinat – bune, rele – au fost în favoarea mea”, a mărturisit protagonista serialului.  

Mai multe