Cum se pregăteşte de sărbători Consuelo Mutu

8 decembrie 2014 8:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

În timp ce Adrian Mutu se afişează cu diverse domnişoare pe la restaurante şi cluburi, acasă, în soţia Briliantului îşi vede mai departe de viaţă. Consuelo (37 de ani) şi cele două fetiţe ale cuplului se pregătesc să întâmpine sărbătorile ca la carte.

Frumoasa brunetă s-a apucat să decoreze bradul de Crăciun şi le-a luat ajutoare pe fiicele ei, Maya ( 6 ani) şi Adriana (8 ani). În ton cu atmosfera de sărbătoare, mama şi fetele au purtat pe cap o căciulă de Moş Crăciun şi s-au amuzat copios atunci când au pus ornamentele în pom. Consuelo Mutu a ales să împodobească un brad artificial complet alb în care au aşezat cu grijă decoraţiuni în nuanţe de argintiu. 

Consuelo locuieşte în Corsica într-o casă luxoasă alături de cele două fetiţe ale sale, iar Adrian Mutu în România. Cei doi nu s-au mai fi văzut după sărbătorile de anul trecut. Concret, din ianuarie, de când fotbalistul a venit în România şi a semnat cu Petrolul.

Click! a scris la 12 martie 2014 că în familia lui Mutu lucrurile nu stau deloc pe roze, iar divorţul dintre fotbalist şi Consuelo e doar o chestiune de timp. La momentul transferului la Petrolul Ploieşti, mai precis în ianuarie, atacantul anunţa că familia îl va urma în România, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

În martie, ieşirile lui nocturne s-au consumat alături de bruneta Cristina, cu care fotoreporterii Click! l-au surprins la restaurant.

Mai multe