Cum se răsfaţă Lili Sandu după eliminarea de la Ferma Vedetelor

3 iunie 2016 14:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lili Sandu s-a întors la viaţa ei de dinainte de fermă. A renunţat la straiele ponosite şi la bucatele drămuite şi acum se răsfaţă din nou în ţinute fine şi are mâncare din belşug. Şatena s-a fotografiat în timp ce lua un mic dejun copios, care să-i asigure energie pe toată durata zilei.

Lili Sandu a trăit un adevărat calvar la ferma din Cipru, unde a spălat vase, a gătit şi a pus osul la treabă la toate sarcinile gospodăreşti. Acum după aproape trei luni şi jumătate în care uitase cum e să îmbraci o rochie fină şi să ai mâncare pe săturate, focoasa şatenă poate răsufla uşurată căci s-a întors în lumea ei. Ea s-a fotografiat în timp ce savura un mic dejun sănătos.

Actriţa este adepta unei alimentaţii vegane. Ea a exclus complet carnea din meniul ei, dar la fermă a fost obligată să cadă în păcat. Acum, după ce, de foame, a savurat cârnaţi prăjiţi, Lili Sandu s-a întors la obiceiurile ei mai vechi. Ea s-a lăudat amicilor că a avut o masă sănătoasă la care a mâncat omletă cu avocadă şi a băut un fresh de portocale.

Lili Sandu s-a stabilit dre şase ani şi jumătate în America, iar de atunci nu a mai pus carne în gură.  

Mai multe