Cum se reface Anamaria Prodan după înmormântarea mamei

23 aprilie 2018 15:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

La patru zile de când și-a luat ”rămas bun” de la mama ei, Anamaria Prodan a apărut pentru prima dată în public. Impresara a făcut o vizită la celebrul stomatolog, medicul care i-a pus fațetele dentale de 15.000 de euro.

Îmbrăcată în doliu din cap până-n picioare, ochelari de soare, însă cu un mic zâmbet timid pe față. Așa a apărut în urmă cu câteva ore Anamaria Prodan, la o clinică de lux din centrul Bucureștiului, unde și-a făcut un cotrol la medicul ei stomatolog Yazan Aq. După cum se știe, la începutul anului impresara a apelat la specialistul în estetică dentară pentru a-și pune fațete pe toată dantura.

Întreaga operațiune a costat-o 15.000 de euro, și iată că din când în când trebuie să se prezinte la doctor pentru controale perioadice. Apariția vedetei în spațiul public se petrece la patru zile de la înmormântarea mamei sale Ionela Prodan, căreia i-a organizat funeralii de lux.

Regretata solistă s-a stins din viață luni (16 aprilie) la Spitalul Elias, iar joi (19 aprilie) a fost înmormântată la Cimitirul Bellu.   

Mai multe