Cum se reface Brigitte Sfăt după scandalul cu Ilie Năstase din aeroport

30 aprilie 2017 14:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigite Sfăt pare că a trecut peste momentul stânjenitor din aeroport, când soțul ei, fostul tenismen Ilie Năstase a tras-o de păr, în văzul tuturor. Aceasta a avut o escapadă în Mamaia cu gândul de a se relaxa, iar paparazzi au surprins-o cu un zâmbet până la urechi. Aceasta a fugit singură la mare, lăsându-l acasă pe Ilie Năstase.

Zilele trecute, Brigitte a fost protagonista unui scandal, care a acaparat prima pagină a ziarelor. Ilie Năstase a fost surprins agresând-o pe aceasta în timp ce se pregăteau să se îmbarce într-o cursă spre Franța. Duminică, 30 aprilie, fostul model a profitat de weekendul prelungit și a fugit la mare să se relaxeze.

Cu un zâmbet larg și o atitudine de divă, Brigitte pare că nu mai este afectată de ceea ce s-a spus despre ea și căsnicia cu Ilie Năstase, fostul mare tenismen roman. 

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri de piele și o geacă roșie, confecționată din același material, și un top negru elegant, Brigitte a făcut senzație printre paparazzi. Diva a asortat ținutei o geantă roșie și o pereche de pantofi, având aceeași culoare, nu tocmai comozi, tocul acestota fiind destul de înalt.

Chiar dacă imaginea ei a fost ”pătată” în urma scandalului, Brigitte a părut că nu o interesează gura lumii și că are de gând să profite de escapade sa, chiar dacă vremea nu este chiar prielnică pentru plajă.

În ultima perioadă, Brigitte Sfăt este o personalitate din ce în ce mai mediatizată. După ce a fost în Turcia pentru a-și ”retușa” nasul, a urmat scandalul cu Ilie Năstase, unde unul din martori a povestit cu lux de amănunte modul în care cei doi s-au comportat atât la îmbarcare cât și în timpul zborului. Se pare că Năstase a tras-o de păr, iar la un moment dat, Briggite a început să plângă și să-l înjure pe acesta.

Conform martorului, după ce au decolat, cei doi şi-au schimbat cu totul comportamentul unul faţă de altul. Nu numai că nu au stat unul lângă altul în avion, ci chiar s-au certat la finalul zborului. După ce s-a mutat lângă ea, Năstase a întrebat-o pe Brigitte dacă a luat nişte invitaţii de acasă. A urmat un schimb de replici, femeia a început să ţipe la Năstase şi i-a spus să ia mână de pe ea şi că nu îl mai suportă. Brigitte a plâns chiar şi i-a reproşat lui Ilie că face intenţionat lucruri care să o înnebunească. Atunci, Năstase s-a mutat pe alt scaun şi a rugat-o să nu mai plângă. 

Mai multe