Cum se reface iubita lui Cătălin Cazacu după ce a fost înșelată cu Cream

20 februarie 2018 13:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa merge înainte şi după un necaz în amor. Asta ne-a demonstrat frumoasa Anna Roman, tânăra care a fost înşelată, în direct la TV, de iubitul ei, Cătălin Cazacu. Campionul la motociclism, concurent la “Exatlon” (Kanal D), în Republica Dominicană, s-a apropiat mai mult decât ar fi trebuit de Claudia Pavel, uitând că acasă, în România, îl aşteptă o iubită oficială. Anna Roman n-a sta prea mult pe gânduri, a rupt relaţia, iar acum îşi vede de viaţa ei. Şi a început cu o schimbare de look.

Frumoasa din Petroșani are de astăzi o imagine nouă, care îi pune și mai mult în evidenţă trăsăturile. Hair-stylistul Flavius Man, de la salonul “Yofi Hair Academy” din Pipera, i-a readus zâmbetul pe buze cu o transformare care o prinde de minune.

”În primul rând, am ales să renunțăm la extensii și i-am făcut un tratament capilar cu polizaharide din alge marine, o invenție revoluționară descoperită în Israel, ce protejează părul împotriva proceselor chimice, cum ar fi decolorarea sau colorarea părului. Apoi, i-am făcut spălare de culoare, am vopsit rădăcinile și lungimile și i-am făcut mai multe șuvițe prin tehnica de highlight. Acum, Anna are o culoare ciocolatie, tip balayage”, ne explică Flavius Man.

”Sunt foarte bucuroasă că am scăpat de părul negru și lung, pentru că mă deprima. Acum podoaba mea capilară a primit o doză bună de sănătate, dar și o culoare nouă și frumoasă”, a completat Anna Roman, care își ține la curent fanii cu noutățile din viața ei, prin intermediul rețelelor sociale.

Anna Roman l-a părăsit pe Cătălin Cazacu, după ce a văzut la televizor relația pe care acesta a dezvoltat-o în timpul concursului, cu cântăreața Cream. 

Mai multe