Cum se simte Alessia după naștere: «Nu am dormit deloc»

1 februarie 2018 19:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alessia a devenit recent mamă și este în culmea fericirii din acel moment. Artista a născut un băiețel perfect sănătos și simte că legătura dintre ea și fiul ei este din ce în ce mai strânsă pe zi ce trece. Deși nu prea a dormit, Alessia nu simte că este obosită, ba, mai mult, a mărturisit că îi place acest rol de mămică.

Artista a încercat să-și facă baie, însă băiețelul nu i-a dat voie și a adus-o înapoi în pat, indiferent că aceasta ar fi avut șampon pe cap. Alessia s-a internat cu o săptămână înainte de naștere, deoarece fătul era mult prea mare pentru burta sa. 

Botezul îl vor faace în luna aprilie, însă nu au stabilit data exactă, urmând să o hotărască pe parcurs. 

"Cu fiecare zi legătura dintre noi devine tot mai strânsă. De la 4 dimineaţa nu am dormit deloc, deoarece are colici. Tot ce pot să fac este să-l ţin în braţe şi să stau trează. Nu funcţionează întotdeauna. Am vrut şi eu să îmi fac baie, dar nu am putut. Am reuşit să-l adorm pentru 30 de min, dar nu am mai avut timp să mă îmbrac şi să mă fac la păr. De 4 ori am ieşit din casă. În ianuarie anul trecut sub nicio formă nu mă gândeam că o să fiu mamă. Îmi place foarte mult rolul ăsta. Copilul meu este cea mai bună destinaţie pe care o puteam avea vreodată. M-am internat înainte să nasc pentru că era mult prea mare pentru burtica mea. Botezul îl facem în luna aprilie. Nu am stabilit data", a declarat Alessia la Antena Stars.

Mai multe