Cum se simte Amna după operația la bilă: "Azi-noapte am delirat, deși nu aveam febră"

15 februarie 2021 9:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

După doar două săptămâni petrecute la Survivor România 2021, în Republica Dominicană, Amna a fost nevoită să se întoarcă acasă pentru a se ocupa de problemele ei de sănătate. Vineri, 12 februarie, solista a trecut printr-o operație la bilă și se află și acum în spital, de unde le-a transmis admiratorilor câteva cuvinte despre starea ei.

"Dacă nu ați văzut ceva mai galben de atât, eu sunt. Bilirubina mea își face de cap. Am aberat azi-noapte o grămadă, am început să delirez, deși nu aveam febră. Cred că de la toate medicamentele și m-au suportat eroic oamenii ăștia (personalul medical -n.r). Mi-au zis să îi sun când se termină branula și eu nu sunam, mă culcam la loc și dormeam în continuare, e ceva... Sper să fiu bine și să plec cât mai curând acasă, asta e tot ce îmi doresc", a spus Amna pe InstaStory, acolo unde a dat vești despre starea sa de sănătate.

Probleme în Republica Dominicană de la o bacterie

“Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam”, a declarat solista, într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Click!, la întoarcerea din Republica Dominicană.

Mai multe