Cum se simte Draga Olteanu Matei după cinci zile de spitalizare

4 mai 2018 15:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Speriată de moartea colegelor de scenă Stela Popescu şi Cristina Stamate de la finele lui 2017, dar şi de boala nemiloasă de care suferea Ionela Prodan, Draga Olteanu Matei s-a internat duminica trecută la spital şi nu l-a mai părăsit până vineri (4 mai). Îndrăgitei actriţe i s-a făcut rău şi pentru că i-a fost teamă să nu păţească ceva şi să nu poată fi ajutată la timp, ea a apelat la medici.

Draga Olteanu Matei (84 de ani) s-a aflat sub supraveghere medicală şi deşi s-a speculat că ar avea probleme la ficat şi pancreas, actriţa a povestit că în fapt are un disconfort minor. Mai mare a fost sperietura! Apropiaţii vedetei i-au povestit jurnalistului Cristian Brancu că actriţa a avut nişte dureri în zona colecistului (n.r. vezica biliară), motiv pentru care a vrut să-şi facă o serie de investigaţii.  

“Draga Olteanu Matei a slăbit în ultima vreme, pentru că nu prea mai avea poftă de mâncare. De fapt ea nu mai este la fel, din momentul în care soţul ei a murit.  Are o problemă la colecist. Totul este rezorvabil. Ea a vrut să-şi facă mai multe analize. Şi-a închis telefonul la îndemnul medicilor. Doamna Draga Olteanu nu se află în stare gravă. Să nu credeţi că se prăpădeşte! Ne-a rugat să spunem că este ok. Şi-a revenit, a fost un mic moment de emoţie”, a spus Cristi Brancu la emisiunea lui de la Antena Stars.

Soţul actriţei s-a stins din viaţă în urmă cu trei ani. Actriţa a fost căsătorită 44 de ani cu un reputat medic din Piatra Neamţ, oraş unde marea doamnă a teatrul românesc locuieşte şi în prezent şi unde şi-a făcut toate investigaţiile medicale. 

Mai multe