Cum se simte fetiţa Oanei Roman după două zile de febră mare

25 iunie 2016 15:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman nu are linişte! Implicată în mai multe proiecte de promovare după ce a rămas fără emisiune la tv, vedeta a fost nevoită să ia o pauză şi să-şi întrerupă activitatea. Fetiţa ei de doi ani a făcut febră mare şi a a avut nevoie de îngrijiri medicale. După două zile de tensiuni, mezina fostului premier Petre Roman a anunţat că Isabela dă semne să-şi revină.

Momente de panică pentru Oana Roman, pe care o cam urmăresc ghinioanele în ultima vreme. Vedeta a ajuns din nou la spital. De data aceasta, nu ea a avut nevoie de perfuzii aşa cum s-a întâmplat luna trecută după un eveniment solicitant după care s-a ales cu migrene puternice, ci fiica ei de doi ani, Isabela. Copila a făcut febră foarte mare, cauzată de o infecție, iar vedeta a dus-o imediat la spital pentru tratament.

"Ne simţim un pic mai bine! Salutări şi sănătate!", a scris vedeta în dreptul unei fotografii în care apare zâmbitoare alături de micuţa ei, semn că lucrurile reintră pe făgaşul normal.

Vedeta anunţase vineri că s-a internat la o clinică privată, iar Isabela primeşte tratament perfuzabil pentru că are o infecţie. 

Mai multe