Cum se simte Irina Rimes după ce a fost operată de urgenţă din cauza unei hemoragii interne

1 ianuarie 2020 9:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irina Rimes a trecut cu bine peste operaţia din ultima zi a anului 2019. Surse din apropierea artistei au declarat pentru Protv.ro că intervenţia chirurgicală a decurs bine şi că artista va fi externată curând.

Irina Rimes a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă marţi după-amiază, după ce a fost diagnosticată cu hemoragie internă. “Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii”, a anunţat artista pe contul personal de Instagram, marţi în jurul prânzului.

Horia Brenciu i-a mobilizat pe fanii artistei

La ora 15.00, colegul ei de la “Vocea României” Horia Brenciu anunţa că Irina a intrat în sala de operaţie şi îi îndemna pe fanii acesteia să-i ţină pumnii. “Astăzi n-o sa trec în revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci aş vrea să vă spun că prietena și colega mea Irina Rimes a intrat în operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred că va fi resimțit imediat”, a scris Brenciu pe Facebook.

Imediat după ce Irina Rimes a ieșit din sala de operație, o persoană apropiată ei a declarat în exclusivitate pentru Protv.ro că operația a decurs bine, artista se simte bine și va fi externată în scurt timp.

Citeşte şi:

Irina Rimes a avortat? Ce a spus amanta fostului soţ despre artistă

Irina Rimes: "Am pierdut o iubire mare"

Mai multe