Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru după operație. Medicii i-au extirpat o tumoare

4 februarie 2021 16:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Camelia, mama lui Mihai Mitoşeru, a trecut cu bine de operația suferită în cursul zilei de ieri (3 februarie). Intervenția a fost una dificilă și a durat mai multe ore, timp în care Mihai Mitoșeru a stat ca pe ace, temându-se pentru viața mamei lui.

Camelia Mitoșeru a fost internată de urgență, femeia fiind diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul meningelui cerebral), afecțiune care îi putea pune viața în pericol.

“Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera cât mai repede! Mulțumim lui Dumnezeu, profesorului Ciurea și tuturor celor care au fost lângă noi!“, a postat Mihai Mitoșeru pe contul de Facebook, imediat ce mama lui a ieșit din operație.

Inițial, Camelia Mitoșeru s-a văzut nevoită să amâne intervenția, deoarece spitalul nu dispunea de rezerve suficiente de sânge pentru a susţine operația. Fiul ei, Mihai Mitoșeru, a făcut atunci un apel disperat pe Facebook în urma căruia numeroase persoane au donat și astfel mama lui a putut intra în operație.

Citește și:

Mama lui Mihai Mitoșeru va fi operată! Vedeta a reușit să adune sânge în timp record

EXCLUSIV Eugenia Șerban, viața după cancer: «Mi-am pus gene și mi-am făcut părul albastru»

Mai multe