Cum se simte Mihai Constantinescu după operaţia complicată pe cord deschis

18 octombrie 2017 12:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce a fost mai greu a trecut! Mihai Constantinescu (71 de ani) şi-a speriat foarte tare familia şi prietenii după ce a ajuns de urgenţă la un spital privat din capitală cu probleme grave la inimă. Artistul a fost operat, joi dimineaţă (12 octombrie), pe cord deschis, medicii fiind nevoiţi să-i înlocuiască o valvă la inimă care îi punea probleme. Intervenţia chirurgicală a fost extrem de grea şi a durat nu mai puţin de opt ore.

Nici nu s-a întors bine din luna de miere petrecută pe insula Rhodos din Grecia, că îndrăgitul artist Mihai Constantinescu a fost internat de urgenţă la un spital privat din Capitală ca urmare a unor probleme de sănătate. Celebrul cântăreţ a suferit o intervenţie chirurgicală majoră care a durat peste 8 ore, dar medicii se pregătesc să-l trimită acasă, semn că operaţia a fost un succes, iar recuperarea este bună.

"Mihai Constantinescu a fost operat săptămâna trecută pe cord deschis pentru că avea o valvă stricată şi trebuia schimbată. Evoluţia sa este normală şi va fi externat în cursul zilei de joi", ne-a declarat conf. univ. dr. Horaţiu Moldovan, medic primar Chirurgie Cardio-Vasculară, specialistul care l-a operat pe artist. 

Mihai Constantinescu are 71 de ani şi a mai trecut printr-o operaţie dificilă pe inima, în 2008. Atunci artistul s-a internat la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş şi a fost supus unei intervenţii în care i s-au schimbat două valve la inimă. 

Pe lângă Simona Secrier, femeia care îi este alături de 22 de ani şi cu care s-a căsătorit recent, artistul a fost vizitat şi de Mihaela Constantinescu, fosta soţie, cu care a rămas în relaţii foarte bune.  

Mai multe