Cum se simte Rona Hartner după accidentarea de la Pro Tv care a trimis-o la operaţie

29 octombrie 2017 14:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Spectacol face Rona Hartner atunci când urcă pe scenă! Deşi actriţa a suferit o accidentare gravă la "Uite cine dansează", show-ul de dans difuzat în această primăvară la Pro Tv, şi a fost nevoită să iasă din concurs, recuperarea a decurs ca la carte, iar vedeta dansează acum ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Fosta concurentă a suferit o leziune de menisc la piciorul stâng şi a ajuns pe masa de operaţie.

Rona Hartner (44 de ani) e plină de energie şi a demonstrat-o în platoul unei emisiuni tv. Actriţa a cântat şi a dansat fără să-şi mai amintească chinurile groaznice prin care a trecut în urmă cu şapte luni. Atunci vedeta s-a accidentat grav în timpul unui antrenament pentru emisiunea "Uite cine dansează" de la Pro Tv şi a fost înlocuită în concurs după a patra ediţie cu Roxana Ionescu. Fosta concurentă a mărturisit că s-a simţit bine imediat după intervenţia chirurgicală, iar la trei zile era pe picioarele ei. Până să ajungă însă să danseze din nou, aşa cum o face astăzi, Rona Hartner a avut ceva de tras. A fost nevoită să meargă la multe şedinţe de fizioterapie, dar rezultatele sunt spectaculoase. Actriţa poartă tocuri şi este la fel de mobilă ca înainte de accidentare.

"Am avut o operaţie der menisc, dar nu se mai văd problemele. A doua zi mergeam pur si simplu, iar la trei zile dansam. Nu am avut nicio durere după intervenţie. Sper să mă lase medicul să merg la schi anul acesta", a declarat actriţa la acelaşi post.    

Nu la fel de norocoasă a fost Monica Davidescu, care în urmă cu cinci ani s-a accidentat lextrem de grav în timpul repetiţiilor de la “Dansez pentru tine”. Actriţa a fost diagnosticată cu ruptură de menisc, ruptură de ligament colateral şi de ligamente încrucişate. A făcut recuperare, dar la ea nu s-au văzut îmbunătăţiri semnificative. Soţia lui Aurelian Temişan a cerut despăgubiri trustului, dar nici acum nu a văzut vreun ban, din cei 25.000 de euro care ar fi trebuit să i se acorde.     

Mai multe