Cum se „vinde” Laurette după ce s-a afișat cu Țiriac

4 august 2016 15:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cele câteva ore petrecute la plajă în compania lui Ion Ţiriac au fost de bun augur pentru Laurette. Acum, mulatra plusează.

Se face o săptămână de când fotoreporterii Click! au surprins-o pe ciocolatia Laurette la plajă, în compania miliardarului Ion Ţiriac. Imediat după publicarea imaginilor de pe plaja din Mamaia, au început să se ţeasă tot felul de poveşti despre cei doi. Însă, fosta asistentă tv a declarat sus şi tare pentru Click! că între ea şi fostul tesnismen este doar o relaţie de amiciţie. O amiciţie atât de puternică, încât omul de afaceri i-a dat mulatrei o maşină de la firma lui, Ţiriac Auto, pe care vedeta o conduce prin Bucureşti de câteva zile. Până când a ei va ieşi din service, fireşte.

Cum weekendul în compania lui Ion Ţiriac a readus-o pe val, Laurette pare că profită din plin de treaba asta. Astfel, frumoasa mulatră a umplut internetul cu poze tot mai sexy, care să-i scoată în evidenţă atuurile: sânii voluptoşi, buzele cărnoase, trupul de fotomodel.

În perioada în care s-a bronzat pe plaja din Mamaia, alături de Ion Ţiriac, Laurette a fost destul de activă pe Facebook

Revenită la Bucureşti, Laurette a postat imagini de la malul mării, cu mesaje cu subînţeles

Laurette pare îndrăgostită lulea, la câte inimioare pune în mesajele ei

Mai multe