Cum și-a cucerit Marcel Pavel soția. «Este carismatic, a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă»

14 octombrie 2020 20:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Violeta, soția lui Marcel Pavel (60 de ani), se consideră o femeie fericită: ”Marcel Pavel este un bărbat de 10, sprijinul și ajutorul, stâlpul casei (eu fiind propteaua stâlpului), ne va ajuta să ieșim la liman!”, a spus ea, pentru site-ul femeide10.ro.

Fostă balerină în Rusia, femeia a povestit cum s-a îndrăgostit de celebrul artist: ”L-am cunoscut în ’92. Uite, și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă atunci aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic și a reușit să-mi pătrundă în minte și în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, și cum aș fi putut spera: eu balerină, el cântăreț, nu era o combinație câștigătoare!”. 

Ea e topită după cei trei copii ai lor: ”Acum, după 28 de ani şi 3 copii împreună, pot să spun că, probabil, m-am înșelat. Probabil! Scriu despre copii și simt cum îmi pătrunde căldura în suflet. Îmi ador copiii!”. Ea a învățat limba română după ce Marcel i-a cumpărat de la anticariat un ghid de conversație. 

Mai multe