Cum şi-a cunoscut Cornel Ilie soţia după care este înnebunit

5 decembrie 2015 14:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

I-au trebuit 39 de ani ca să renunţe la burlăcie, însă este convins că a găsit persoana potrivită. Cornel Ilie a povestit cum şi-a întâlnit jumătatea. Femeia care i-a furat inima şi i-a devenit soţie în această vară se numeşte Eliza Suditu (27 de ani) şi în urmă cu trei săptămâni i-a dăruit artistului o frumuseţe de fetiţă.

Cornel Ilie este un soţ şi un tată model. Artistul i-a povestit Andreei Esca cum şi-a întâlnit soţia. Invitat la Eurofa Fm la emisiunea pe care vedeta o moderează, artistul a dat din casă şi a mărturisit emoţionat că este foarte fericit alături de Eliza şi de fetiţa lor, Zara, care a venit pe lume la 15 noiembrie. "Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire", a spus artistul.

Cornel Ilie a recunoscut că este un tip emotiv şi a demonstrat acest lucru în direct la emisiunea Andreei Esca. El a izbucnit în lacrimi când i-a auzit vocea soţie la radio. Tânăra povestea cât de mult îl iubeşte şi ce viaţă frumoasă de familie au împreună cu cea mică. "Îi mulţumesc că m-a aşteptat 12 ani. Atât este diferenţa de vârstă dintre noi. Nu ştiam cine e când ne-am cunoscut. Am aflat abia după o lună că este solistul trupei Vunk. Când mi-a spus «iubire» am ştiut că el este alesul. Este cel mai bun tată. Îi cântă fetiţei, îi mormăie, ne încântă. Arunci când ne privim, ne spunem cele mai frumoase cuvinte", a spus Eliza la emisiunea Andreei Esca, lăsând să se înţeleagă că este îndrăgostită până peste cap. La fel este şi Cornel Ilie care la auzul acestor cuvinte a rămas fără replică şi a izbucnit în lacrimi. "Plâng pentru că a zis că nu mă cunoştea", a încercat el timid să se scuze. Solistul s-a căsătorit în această vară cu o blondă focoasă, despre care s-a vehiculat că şi-a părăsit logodnicul pentru artist. Cei doi au devenit părinţi în urmă cu trei săptămâni, iar cântăreţul i-a pu deja în vedere soţiei că aşteaptă şi următorul copil. 

Mai multe