Cum și-a răsfățat Andreea Marin fiica de 1 Iunie

2 iunie 2017 7:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua Copilului a fost sărbătorită de cei mici și cei mari, acasă, în parc sau în excursii. Părinții și copiii au profitat la maximum de minivacanță, așa că s-au răsfățat din plin. Și vedetele au făcut parada pozelor din copilărie pe rețelele sociale, iar cele care au propriii copii s-au bucurat că își pot sărbători micuții.

Cum în acest an Ziua Copilului a fost aleasă de Smiley pentru concertul său aniversar, o mulțime de persoane publice și-au luat copiii și i-au dus să-și asculte artistul preferat. La Arenele Romane a fost zărită și Andreea Marin. Nu singură, ci alături de Violeta, fiica sa. Cele două au și imortalizat momentul într-o fotografie care exprimă candoarea și legătura dintre mamă și fiică. Nu li se văd chipurile, pentru că vedeta nu vrea să-și expună copilul prea mult, ci doar mâinile.

Violeta are mâna pe piciorul mamei sale, iar Andreea o acoperă protector. Îmbrăcate lejer, cele două s-au simțit de minune, au dansat, iar micuța a intrat cu totul în atmosfera spectacolului și a cântat odată cu artistul.

@smiley_omul A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on Jun 1, 2017 at 10:35pm PDT

@smiley_omul

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on Jun 1, 2017 at 10:35pm PDT

Mai multe