Cum şi-a sărbătorit Lili Sandu ziua de naştere!

29 mai 2017 12:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta concurentă de la „Uite cine dansează” şi „Ferma Vedetelor” a împlinit ieri, de 28 mai, 38 de ani. Click! îţi spune ce a făcut vedeta şi cu cine s-a distrat de ziua ei!

Solista a petrecut alături de prietenele ei și de iubitul său, modelul Silviu Tolu, la un picnic organizat la Palatul Mogoşoaia. 

Vedeta a primit cadouri şi multe flori şi s-a simţit foarte bine în compania Elenei Baguci, a Laviniei Postolache și a celorlați apropiați care și-au dorit s-o felicite pe Lili Sandu. 

Cum a devenit cunoscută?

Lili Sandu a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii “Şcolii Vedetelor” a cărei “elevă” a fost. În 1998 a luat locul III la Festivalul de muzică uşoară “Mamaia '98”, sectiunea interpretare, iar in anul 2000 a devenit componenta trupei Trinity. În 2005 a jucat în telenovelele de succes "Numai iubirea", difuzata la Acasă Tv şi apoi a fost distribuită în următoarea producţie care s-a numit “Păcatele Evei”. În 2007 a lansat videoclipul piesei "Jump", inclusa pe albumul "Under my soul”. Solista a avut o relaţie de lungă durată cu portarul echipei României Bogdan Stelea, însă acum are o relaţie cu modelul Silviu Tolu , mai mic decât ea.

Mai multe