Cum și-a speriat Adelina Pestrițu fanii: «Unde e burta?»

19 februarie 2018 19:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu a confirmat recent zvonurile conform cărora ar fi însărcinată. Vedeta a făcut anunțul chiar de ziua ei și a dezvăluit faptul că este gravidă în trei luni alături de Steblea Virgil. Fosta prezentatoare tv de la Kanal D și iubitul ei au ținut ascunsă relația mult timp, însă au confirmat-o odată cu sarcina Adelinei. Vedeta a publicat o serie de fotografii pe Instagram, iar fanii i-au scris că nu văd burtica sarcinii, motiv care i-a făcut să intre la suspiciuni.

Recent, Adelina a mărturisit că îi este recunoscătoare farmacistei care i-a vândut testul de sarcină pentru că nu a divulgat secretul până a făcut-o ea. "Nu pot descrie ce am simţit când am văzut cele două liniuţe care au confirmat ceea ce simţeam. Sper să mă descurc, în mod normal sunt grijulie şi atentă. Nimeni nu s-a născut învăţat, cum s-au descurcat alţii, sigur ne vom descurca şi noi. Nu e vorba dacă a fost planificat, a fost un copil dorit. Indiferent de planurile pe care ţi le faci. Am avut simptome, început de greţuri. Farmacista s-a uitat puţin lung când am cumpărat testul de sarcină, mi-a zâmbit şi ne-am înţeles din priviri. Farmacista a fost drăguţă că nu a spus. Într-o zi m-am trezit cu reţeta pe care doctoriţa mi-a recomandat-o şi m-am trezit cu această reţetă în mână în faţa farmacistei şi apoi mi-am dat seama dacă ea s-o fi gândit că eu iau medicamente pe care le ia o femeie însărcinată. Apoi mi-am dat seama şi am zis ce o fi, o fi. Eu am anunţat vestea când mi-a dat doamna doctor undă verde", a declarat Adelina Pestriţu despre sarcina sa la Antena Stars.

Fotografia publicată de Adelina pe Instagram a creat multă controversă deoaece prietenii ei virtuali nu puteau observa că este însărcinată. Unii au întrebat-o dacă nu este cumva o fotografie mai veche.

„Nici nu se vede burtica!!”, „Unde este burtica?”, au fost câteva dintre mesajele alarmante lăsate de prietenii virtuali. Adelina a ales să nu le răspundă, însă altcineva a explicat că sarcina se va vedea abia după 4 luni. „Abia pe la 4 luni o să înceapă să crească burtica, hehe, în fiecare zi mă uitam să văd, crește? Crește? Și acum în sfârșit, se vede puțin prin haine.... așa se întâmplă când ești siluetă”, a scris el.

Mai multe