Cum și când s-a cuplat Irinel Columbeanu cu bruneta sexy Oana Cojocaru

6 iunie 2018 16:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu mai este un secret pentru nimeni că Irinel Columbeanu (60 de ani) are o relaţie cu tânăra Oana Cojocaru (21 de ani), de profesie fotomodel. Cei doi s-au afişat deja împreună la mai multe petreceri mondene, asta după ce Click! i-a surprins, în premieră, la ceas de seară, la o cină romantică. Asta se întâmpla pe 11 mai, când relaţia era la început.

Click! a aflat cum şi când s-au îndrăgostit Irinel  Columbeanu şi Oana Cojocaru. “Pe 28 aprilie, Irinel a avut o postare pe Facebook, despre modă, despre aniversarea fondatorului FashionTV, Michel Adam, dar şi despre cryptomonede (monede virtuale). Oana a comentat, şi-a spus părerea, după care a discutat în privat cu Irinel. Lui i-a plăcut şi, de la acea discuţie, n-a mai fost decât un pas până la o întâlnire. S-au văzut după două-trei zile”, ne-a povestit o sursă din anturajul omului de afaceri. 

Oana este studentă la Universitatea Hyperion, la Ştiinţe Economice, însă şi-a dorit să încerce şi profesia de însoţitor de bord. A făcut şcoala de  stewardese, însă nu a terminat-o şi nici nu a profesat.

Mai multe