Cum uită de durere văduva lui Cornel Patrichi la 5 luni de la moartea coregrafului

12 septembrie 2016 13:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

La 5 luni de când s-a stins din viață cel supranumit Regele Dansului, răpus de cancer, Cornelia Patrichi (66 ani) încearcă să uite de durere într-o vacanță în Italia. Văduva lui Cornel Patrichi a acceptat invitația prietenelor ei, foste balerine.

Cornelia Patrichi a vizitat mai multe orașe din Italia, la insistențele celor dragi. Atât prietenele ei, cât și fiul și iubita acestuia au rugat-o pe fosta balerină să se rupă puțin de viața din România, pentru a-și reveni după moartea soțului ei.

Văduva lui Patrichi și-a revăzut fiul și prietenele, foste balerine, stabilite acum pe meleagurile italiene. O surpriză a venit din partea bunei sale amice, Gabriela Teodorescu, fosta solistă a trupei Sincron, care i-a oferit o excursie la Veneția.

În 2014, Cornel Patrichi s-a operat de cancer la plămâni, la Spitalul Nasta din Capitală, după ce și-a descoperit boala din întâmplare. Deși lucrurile au evoluat bine după operație, starea de sănătate a coregrafului s-a înrăutățit brusc la începutul acestui an. Din nefericire, Cornel Patrichi a murit la 5 aprilie, înconjurat de cei dragi.

Mai multe